Personages

Bumba

Is jouw kindje al fan van Bumba? Bumba is een vrolijke clown die ieder kindje vrolijk weet te maken. In een circus vol kleur en muziek voert hij zijn beste kunstjes op. Samen met zijn beste vriendje B ...

71 resultatensorteren op
aanbevolen

Bumba

Bumba, wie kent hem niet? De ondeugende, maar altijd vrolijke Bumba beleeft samen met zijn beste vriendje Bumbalu, Kiwi en Tumbi allemaal avonturen in het circus. De vrolijke clown praat nauwelijks en haalt allemaal gekke dingen uit. Deze avonturen zijn erg herkenbaar voor de allerkleinsten.

Gevarieerd speelgoed

Studio 100 heeft een uitgebreid speelgoed assortiment van Bumba. Met het speelgoed aanbod van Bumba kunnen de allerkleinsten urenlang spelen en ontdekken. Ontdek de muziek met de vrolijke Bumba trommel of ontwikkel je zangtalent met de Bumba microfoon. Met deze microfoon kan je kindje zelf liedjes zingen en weer beluisteren of meezingen met de liedjes van Bumba. Is jouw kindje meer een fan van knuffels? Bekijk dan eens de verschillende Bumba knuffels, gekleed in bijvoorbeeld een matrozenpak of kokskostuum. Ook voor de liefhebbers van spelletjes is er genoeg keuze. Ontdek de verschillende vormenpuzzels of leer stapelen met de magische toren of de stapblokken voor groot speelplezier.

Bestel online

Ga jij voor een Bumba knuffel of toch liever voor de microfoon voor jouw kleine muzikant? Kies je favoriete artikelen en bestel ze bij Wehkamp. Misschien kan jouw kindje er dan morgen al mee spelen. Bevalt het artikel je toch niet helemaal? Dan kan je het altijd gratis retourneren.