Personages

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam heeft heel veel jonge fans en dat is niet zomaar. Sam en zijn collega’s zijn echte helden en zetten regelmatig hun leven op het spel. Het ideale voorbeeld voor jouw kindje om net zo’n ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Brandweerman Sam

Wil jouw zoontje ook altijd de held uithangen? Een wereld vol fantasieën en avonturen creëren? Dan is het speelgoed van Brandweerman Sam perfect voor jouw kleine dappere held. Jouw kindje kan eindeloos spelen met het speelgoed van Brandweerman Sam. Samen met zijn collega’s zet Brandweerman Sam regelmatig zijn leven op het spel. Vanuit de brandweerkazerne rukken de mannen regelmatig uit om ergens een brand te blussen of om mensen te redden. Regelmatig zet Sam zijn leven op het spel om het leven van anderen te redden. Niets is hem teveel. Voor jouw kindje is zo’n stoere man natuurlijk het ideale voorbeeld. Jouw kindje kan voortaan dagen doorbrengen met het speelgoed van Brandweerman Sam.

Speelgoed van Brandweerman Sam

Met het speelgoed van Brandweerman Sam kan eindeloos gespeeld worden. Met de brandweerkazerne en de brandweerauto kan jouw kindje de avonturen van de brandweerman naspelen en zich eventjes de grote held voelen. Je kan ook gaan voor een memory spel of één van de puzzels met Brandweerman Sam en zijn collega’s en stimuleer de ontwikkeling van jouw kindje.

Bestel online

Weet jij al of je voor de spelletjes of de speelfiguren gaat? Kies je favoriete artikelen en bestel ze gemakkelijk bij Wehkamp. Misschien kan jouw kindje er dan morgen al mee spelen. Bevalt het artikel je toch niet helemaal? Dan kan je het altijd gratis retourneren.