Speelgoed & games

Personages

Ieder kind heeft zijn of haar eigen held of misschien wel meer dan één. Dat kan een personage zijn die andere mensen of dieren helpt, een karakter dat grapjes maakt of een prachtige prinses. Personage ...

760 resultatensorteren op
aanbevolen

Personages

Heeft jouw kindje ook een favoriete held of heldin? En ben jij op zoek naar speelgoed van dit personage? Bij Wehkamp vind je speelgoed in het teken van allerlei personages. Zo kan je kindje bijvoorbeeld knuffelen met een levensgrote Nijntje knuffel en leren tellen met het telraam van Woezel & Pip.

Disney personages

Speelgoed van Disney is leuk voor zowel jonge als oudere kinderen. Met speelgoed van Disney Cars, Disney Frozen en Disney Princess hoeft niemand zich meer te vervelen. Met de speelfiguren van Disney Princess kan ieder meisje zich nu dagelijks een echte prinses voelen. Voor de stoere jongens is er natuurlijk het speelgoed van Star Wars . Kruip in deze unieke wereld met speelgoed van onder andere LEGO en creëer jouw eigen Star Wars avontuur.

Speelgoed voor jong en oud

Jouw kindje kan zich vanaf jongs af aan al ontwikkelen door te spelen. Speelgoed is niet alleen heel erg leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Zo kunnen kinderen met Nijntje urenlang speelplezier hebben. Leer lezen met de verschillende boekjes over Nijntje en knuffel tussendoor met één van de leuke Nijntje knuffels. Is jouw kindje gek op Bumba? Maak muziek met de Bumba trommel en zing in de microfoon.

Personages voor jongens en meisjes

Het speelgoed assortiment van Wehkamp is heel divers en bevat artikelen geschikt voor jongens én meisjes. De meisjes kunnen hun fantasie kwijt in de roze wereld van Barbie. Kleed of één van haar vriendinnen om in de hipste outfits of ga op avonduur met Ken. Is jouw dochter een echt K3 fan? Tijd om te dansen en mee te zingen met hun grootste hits! Ook voor de jongens is er meer dan genoeg keuze. De jongere helden kunnen urenlang spelen met speelgoed van bijvoorbeeld Brandweerman Sam, Thomas de Trein of Paw Patrol. Ga op pad met de pups van Paw Patrol en beleef spannende avonturen of wordt net als Brandweerman Sam een held en help mensen in nood. Voor de stoere jongens is er natuurlijk ook genoeg keuze. Leef je uit op de racebaan met de auto’s van Hot Wheels, duik in de wereld van Batman of beleef spannende avonturen met Jurassic World.