Nintendo consoles

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Nintendo consoles

Met de Nintendo consoles is er altijd wat te doen bij jou in huis. Komen er vrienden langs dan speel je samen een spelletje. Heeft je kind vriendjes over de vloer, laat ze dan samen een van de vele Mario games spelen op een van de Nintendo consoles. Dan heb jij even lekker tijd voor jezelf. Natuurlijk kan je zelf ook een spelletje spelen, of speel samen een potje Mario Kart met het hele gezin. Bij wehkamp hebben we games voor iedereen van, Pokémon tot Zelda.

Voor iedereen is er een Nintendo console

Nintendo consoles zijn er voor iedereen. Ben je veel onderweg of wil je je gewoon nooit meer vervelen wanneer je aan het reizen bent? Met de Nintendo 2DS kan jij overal je favoriete games spelen. Met de Nintendo 3DS speel je je games overal in 3D voor een extra dimensie in jouw favoriete games. Speel je liever jouw games op een groot scherm? Met de Nintendo Switch kan je op je tv gamen, maar ook onderweg. Ook mooi: met de Nintendo Switch kan je samen met je vrienden op één scherm gamen waar je ook bent.

Genoeg games en accessoires voor jouw Nintendo console

Wil jij overal je favoriete games spelen. Bestel dan voor 23:59 uur jouw Nintendo console en je kan morgen al gamen. Waar je ook bent, met een van de Nintendo consoles hoef jij je nooit te vervelen. Met heel veel games bij wehkamp zit er altijd een interessante titel tussen voor jou. Bekijk ook eens de handige Nintendo accessoires om jouw game-ervaring nog beter te maken.