• Nintendo - plezier voor iedereen

  Of je nu op zoek bent naar een spannende avonturen game of een gezellige game voor meerdere spelers voor een avondje met familie of vrienden, bij Nintendo ben je aan het juiste adres! Nergens anders vind je avonturen met bekende helden als Super Mario, Kirby, Pokémon, Link uit The Legend of Zelda en nog veel meer. Op de draagbare Nintendo 2DS en de revolutionaire Nintendo Switch, die je op verschillende verrassende manieren laat gamen, biedt Nintendo echt games voor iedereen!

  alles van Nintendo
  Nintendo Switch

  Nintendo Switch voor thuis en onderweg

  Jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Speel lekker op de bank op het grote scherm van de TV of onderweg in de handheldstijl. De controllers kun je van het scherm afhalen en ook afzonderlijk van elkaar gebruiken. Zo kun je onderweg dus ook altijd samen spelen met Nintendo Switch.


  bekijk Nintendo Switch
  Nintendo 2DS-systemen

  Draagbaar speelplezier met je Nintendo 2DS

  Voor de draagbare Nintendo 2DS-systemen zijn al stapels games beschikbaar die je kunt spelen waar je maar wilt! Twee schermen, waarvan één touchscreen, zorgen voor een unieke spelbeleving. Daarbij zijn er verschillende knoppen voor een meer klassieke besturing. Kies uit de eenvoudige en robuuste Nintendo 2DS en de luxere New 2DS XL met groter scherm.


  bekijk Nintendo 2DS
  Nintendo 2DS-systemen

  Nintendo Labo

  Met Nintendo Labo wordt het voor iedereen leuk om te bouwen, spelen en ontdekken. Een kartonnen bouwplaat kun je veranderen in bijvoorbeeld een piano, motor of hengel. Deze bouwwerken noemen we Toy-Cons. Bouw de Toy-Con stap voor stap met de interactieve instructies op de Nintendo Switch. Maak ze uniek door ze te versieren. Schuif het Nintendo Switch-systeem erin en beleef plezier met de inbegrepen spelletjes.


  bekijk Nintendo Labo