Nintendo Wii U

Dankzij de controller en het krachtige systeem geeft de Nintendo Wii U een andere invulling aan het samen spelen van spellen. De Wii U GamePad is een touchscreen van 15.7 cm waarmee je games speelt en kiest welke film of serie je gaat kijken.

Wii U

Al meerdere keren heeft de Japanse gamegigant Nintendo de markt op zijn kop gezet met innovaties die de stoutste verwachtingen van gamers overtroffen. Na het overweldigende succes van de Wii deden ze dat gewoon nog een keer door in 2012 de Wii U uit te brengen. Daarmee werd weer een nieuwe dimensie toegevoegd aan de wereld van gameconsoles. De Wii U heeft net als zijn voorganger de beschikking over meerdere controllers. Welke je gebruikt, is afhankelijk van de game die je speelt. Maar met de Wii U werd ook de GamePad met touchscreen geïntroduceerd. Dit was duidelijk een stap vooruit. Daarmee kun je namelijk gamen op meerdere schermen tegelijk. Naast een touchscreen bevat de GamePad van de Wii U ook een accelerometer, gyroscoop, camera, microfoon en twee speakers. Voor een Wii U console, bijbehorende accessoires of talloze games ben je bij wehkamp.nl aan het juiste adres. Vertrouw op onze prima prijs/kwaliteitverhouding en uitmuntende service!

Alles wat je maar wenst voor je Wii U

Wil je alleen een Wii U console aanschaffen of een compleet starterspakket met een game erbij? Dat kan bij ons allemaal. We hebben ook talloze accessoires voor je beschikbaar in ons assortiment. Koptelefoons, kabels, stylussen, adapters, beschermende skins… Zeg het maar! En dan zijn er natuurlijk nog de talloze games voor de Wii U die je bij ons kunt bestellen. Wat je favoriete genre ook is, bij ons zit je goed. We hebben games voor alle leeftijden, dus zowel kleine kinderen als volwassen gamers kunnen prima bij ons terecht. Veel plezier met je Wii U!