nintendo switch

Switch consoles

Met de Nintendo Switch consoles kan je zowel op de televisie als onderweg gamen. Ze zijn een soort combinatie van een Wii-U en een 3DS. De console kan zo meegenomen worden of worden gebruikt als een h ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Nintendo Switch consoles

Ben je toe aan een nieuwe gameconsole of ben je een liefhebber van Nintendo? Dan is de Nintendo Switch echt iets voor jou. De portable Nintendo Switch consoles maken het mogelijk om de spelcomputer als een 3DS met je mee te nemen. Maar je kan ook thuis lekker op het grote scherm van je televisie gamen.

Nieuw systeem

De Nintendo Switch consoles zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeren. Hou je van kleur, dan kies je voor de rood/blauwe variant. Ben je meer van strakke, stoere tinten, dan kies je voor zwart/grijs. Alle Nintendo Switch consoles worden geleverd met twee controllers, zodat je lekker samen aan de slag gaat. Naast alleen consoles zijn er ook pakketten van Nintendo Switch consoles met een game. De Nintendo Switch consoles hebben een interne opslagcapaciteit van 32 GB.

Installeren en gamen maar

Het is sowieso aan te raden om de aanschaf van een Nintendo Switch console te combineren met een game. Dan kan je, als je de console binnen hebt, meteen lekker gamen. Om nog meer plezier uit je Nintendo Switch te halen, neem je er meteen mooie Nintendo Switch accessoires bij. Amiibo’s bijvoorbeeld, die de spellen aanvullen, of een mooie hoes ter bescherming van de console.

Gratis bezorgd

Bestel vandaag je nieuwe Nintendo Switch console en wij bezorgen deze zonder verzendkosten de volgende werkdag bij je thuis. Betaal vooraf, achteraf of in termijnen. (Let wel: geld lenen kost geld.)