Splatoon 2 (Switch)

  NintendoSplatoon 2 (Switch)

  Genre: Adventure & RPG | Subgenre: Adventure & RPG | Platform: Nintendo Switch
  59.9957.50
  Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  De kleuren schieten in het rond in Splatoon 2, exclusief voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op de succesvolle shooter kun je opnieuw potjes van vier tegen vier spelen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, nieuwe kleding, nieuwe wapens en nog veel meer!

  In Grondoorlog (oftewel Turf War) is het doel simpel: zo veel mogelijk terrein veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Het team met het grootste territorium wint! Verander in een inktvis om razendsnel door de inkt van je team te zwemmen. Op die manier kun je ook muren beklimmen die onder de inkt zitten, nietsvermoedende tegenstanders in een hinderlaag lokken en tal van andere tactieken uitkienen.
  Voor het eerst in de serie kun je in de lokale multiplayerstand met elkaar Grondoorlog spelen in de tv-stijl, of buiten de deur in de handheld- of tafelstijl.

  Je kunt maximaal tien Nintendo Switch-systemen die in de houder staan met elkaar verbinden via een vast netwerk om zonder internetverbinding privétoernooien te houden. Je kunt dan met zijn achten samen spelen, terwijl twee anderen als toeschouwer de actie kunnen volgen. Je kunt uiteraard ook opnieuw online spelen."
  GenreAdventure & RPG
  SubgenreAdventure & RPG
  PlatformNintendo Switch
  MerkNintendo
  EAN0045496420413
  artikelnummer12-65-19
  Combinatieprijs van 139.98 voor 137.49

  ILL/32/reviews

  Reviews

  • Algemene beoordeling: 0