Uitverkocht

Mario kart (DS) is niet meer verkrijgbaar

Tijd om te racen... zonder snoertjes! De wereldberoemde Mario Kart-serie gaat helemaal…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Nintendo 2DS (XL).

TOON CATEGORIE

ILL/32/reviews

Reviews

(8)
  • Algemene beoordeling: 4.6

mario kart

ik heb mario kart nu paar weken in huis en is heel mooi rece spel. alleen 1 na deel is als je wat bij verdiend heb e je gaat in dat spel wat veranderen dan moet je helmaal over nieuw doen maar verder is best een aan rader

Mario kart{ds}

ik vind een goed spel het is voor iederen te spelen voor oud en jong je heb veel levels goeie muziek in het ziet mooi goed uit makkelijk te bedienen,niet eerst instellen van besturing,bij andere race games moet je dat doen,ik kom wat vooruit,maar dan stop het spel erg lastig vind ik ik vind een aangenaam spel spannend ik heb het wel eens gehad,deze game voor gewone tv op te spelen op een nintendo spel computer maar op ds kan je het ook erg goed doen het is verslavend game het is een aanrader voor vele uren plezier

zoals altijd, leuk!

Het leuke van de game dat je ook banen van oude spelsystemen kan rijden. Vooral de battle mode is een leuke toevoeging (bekend van de N64 game). Kortom gewoon weer een leuke MarioKart game.

Mario Kart Nintendo DS

Leuk spelletje. Leuke karakters. Mijn zoon van 8 vermaakt zich er prima mee. Moeilijkheid varieert waardoor kinderen er niet snel de brui aan geven, maar gemotiveerd op zoek gaan naar de oplossing (niet alleen een racespelletje).

Leuk voor de hele familie!

Een heel leuk spel, waar zowel ouders als kinderen uren zoet mee zijn. Ook de kleinere kinderen (4 jaar) kunnen hier goed mee uit de voeten. Ze vinden het ook erg leuk om tegen elkaar te spelen.

Een supercoole game!

Ik heb deze game besteld voor mijn 10-jarige zoontje en hij vindt hem geweldig! Vooral de "items" (gadgets) zijn leuk en je kunt het spel met acht spelers tegelijk doen. De verschillende figuren uit de game (Mario, Waluigi, Wario etc.) behoren al bijna tot de familie. Deze game is een must voor iedere Nintendo DS-liefhebber!

super

leukj veel verschillende karts banen en de poppetjes zijn grappig

mario kart

ontzettend leuk spel veel soorten en maten en ook leuk voor kinderen