Gaming muizen

Voor de echte gamers zijn gaming muizen ontworpen. Deze muizen verschillen van gewone computermuizen omdat deze beter in de hand liggen en verschillende opties bezitten. Gaming muizen zijn preciezer, werken sneller en zijn gevoeliger. Bij veel gaming muizen kun je alle opties naar eigen wens instellen, waardoor je nog gemakkelijker kunt gamen.

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Gaming muizen

Om je tot online kampioen te kunnen kronen moeten alle randvoorwaarden optimaal voldoen. Zo ook een gaming muis; die dient perfect in de hand te liggen en goed te reageren op bewegingen. Het kan per gamer verschillen waar je voorkeur naar uit gaat.

Vorm van de muis

Het is van belang hoe de gaming muis in de hand ligt en dus welke vorm de muis heeft. Dat wordt vooral geduid met de grip die je hebt tijdens het gamen. Die factor is essentieel voor gamers die hun ‘gevoeligheid’ laag hebben ingesteld en snelle bewegingen maken over de muismat.

Instellingen gaming muis

Per merk hangt het af in hoeverre je de instellingen kunt aanpassen van de gaming muis. Bij Logitech kun je de gevoeligheid en het gewicht aanpassen voor de juiste balans en het juiste gevoel. Daarbij is het ook mogelijk om elf programmeerbare knoppen in te stellen voor toetsenbordopdrachten.