LEGO

LEGO Technic

LEGO Technic producten bieden een serieuze uitdaging voor ervaren LEGO bouwers. Met elementen als echt werkende wielophanging en pneumatiek, kunnen kinderen een reeks voertuigen bouwen met realistisch ...

12 resultatensorteren op
aanbevolen

LEGO Technic

LEGO Technic is een onderdeel van de LEGO productlijn en is in 1977 al geïntroduceerd. LEGO Technic is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en de onderdelen zijn functioneel en minder decoratief dan de reguliere LEGO onderdelen. Spelenderwijs leren hoe techniek werkt? LEGO Technic biedt hiervoor een oplossing.

Bouwpakketten

De stoere LEGO Technic bouwpakketten zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: van graafmachine tot vrachtauto en van tractor tot noordpool truck. De modellen zijn super realistisch en gebaseerd op de originele voertuigen. Veel functies die de originele voertuigen hebben bevatten de LEGO Technic modellen ook!

Persoonlijke ontwikkeling

Met LEGO technic kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de LEGO steentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier. Je kan de onderdelen bouwen op basis van een voorbeeld, maar ook op basis van je eigen fantasie, want de LEGO stenen zijn uiteraard multifunctioneel.

Geven is leuker dan krijgen

LEGO technic is leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Sinterklaas of Kerst! LEGO technic kopen? Bij wehkamp vind je de meest populaire voertuigen in een shop. s LEGO Technic niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens de stoere items van de LEGO City collectie. Zoek je iets voor kinderen van jongere leeftijd? Dan is LEGO DUPLO interessant voor jou!