LEGO

LEGO Nexo Knights

In de wereld van de LEGO NEXO KNIGHTS wordt het koninkrijk Knighton aangevallen door Jestro en zijn leger van Lava monsters. Help de dappere ridders bij het verdedigen van hun rijk. LEGO NEXO KNIGHTS ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lego Nexo Knights

Stoere jongens en meiden spelen geen politietje in Lego City. Zij reizen liever af naar een fantasiewereld waar magie en stoere ridders het kwaad bestrijden. Met de Lego Nexo Knights wordt weer een heel andere kant van Lego belicht, waar je kind veel plezier aan zal beleven. Deze speelsets combineren op een heel stoere manier gewoon Lego met Lego Technic.

Lekker bouwen

De Lego Nexo Knights speelsets vormen een leuke uitdaging voor ervaren bouwers. Zet een mechanisch paard of een tank met rupsbanden in elkaar. Pak vervolgens de poppetjes, want het is tijd om de strijd aan te gaan met Jestro en zijn lavamonsters. De verschillende bouwsets bevatten diverse poppetjes, zowel slechteriken als helden, en alles wat je nodig hebt om een stoer voertuig te bouwen.

Mixen met andere sets

Het leuke aan Lego is dat de verschillende series gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Zo zou je Lego Nexo Knights best kunnen combineren met speelsets uit de serie Lego Elves. Beide werelden behoren tot het Fantasy genre en gaan daardoor goed samen. Maar als je kind het leuk vindt om een mechanisch paard door de straten van Lego City te laten galopperen, dan mag dat natuurlijk ook.

Vandaag bestellen, binnenkort bouwen

Geef je kind de Fantasy wereld van Lego Nexo Knights cadeau en plaats vandaag nog je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat de speelsets de volgende werkdag bij je in de woonkamer staan.