LEGO

LEGO Juniors

LEGO Juniors is speciaal ontworpen voor beginnende bouwers. Met deze sets kunnen kinderen de mogelijkheden van LEGO stenen ontdekken en hun zelfvertrouwen wordt ontwikkeld naarmate ze complexere proje ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lego Juniors

Je merkt aan je kleuter dat hij of zij de Duplo-blokken nu echt ontgroeid is. Je kind is klaar voor andere soorten bouwprojecten, maar gewoon Lego is nog net te moeilijk. Dan kies je voor de gulden middenweg: Lego Juniors. Grotere bouwblokken, complexere bouwwerken en heel veel speelplezier.

Dicht bij de belevingswereld

De speelsets van Lego Juniors zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Het bouwen helpt om de fijne motoriek te ontwikkelen. Maar het zal je kind vooral gaan om het onderwerp van de speelsets. Zo zijn er leuke Disney-setjes met Cars, Sneeuwwitje of Anna en Elsa van Frozen. Dit ligt dicht bij de belevingswereld van je kind. Andere leuke sets zouden zo bij Lego City passen, met graafmachines en brandweerwagens. Iedere doos bevat een complete speelset voor uren bouw- en speelplezier.

Combineren kan

De bouwstenen zijn kleiner dan Duplo en groter dan gewoon Lego, maar dat wil niet zeggen dat de verschillende bouwsystemen niet met elkaar te mixen zijn. Misschien is de omheining van de racebaan voor Bliksem McQueen wel gemaakt van grote Duplo-stenen en is het huisje van Sneeuwwitje zo magisch dat het net iets groter is dan de bouwsets van Lego Disney.

Vandaag bestellen, binnenkort spelen

Bestel vandaag de leuke speelsets van Lego Juniors voor je kleine bouwer, dan ontvang je ze de volgende werkdag al.