LEGO

LEGO Super Heroes

De LEGO Super Heroes sets zitten boordevol actie en avontuur. Elke LEGO speelset bevat een speciale bouw-uitdaging waarbij kinderen de vrolijk gekleurde instructies moeten volgen om zelf het speelgoed ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

Lego Super Heroes

Superhelden zijn helemaal in. Er zijn heel veel films en televisieseries van DC Comics en Marvel. Hou jij ook zo van comics en deze superheldenverhalen? Geef er dan eens helemaal je eigen draai aan met Lego Super Heroes. Want superhelden en –schurken die ook nog eens van alles moeten bouwen, dat is nog veel leuker.

Vechten met de schurk

De setjes in de serie Lego Super Heroes bestaan vaak uit twee poppetjes: een held en een slechterik. Dit biedt al veel speelplezier. In de collectie Lego Super Heroes zitten ook grote speelsets. Speel de strijd voor Sanctum Sanctorum uit Dr. Strange na met het bijzondere huis of ga onder water en red Aquaman’s Atlantis. Zal het goede overwinnen?

Samen bouwen en spelen

Het leuke aan Lego Super Heroes is dat je er zowel alleen als samen mee kan spelen. Jongens, meisjes en volwassenen vinden het leuk om met dit Lego-thema aan de slag te gaan. Mix het eens met de nietsvermoedende burgers van Lego City of combineer de DC Comics Lego Super Heroes met de speelsets van de Lego Batman Movie.

Versla binnenkort de superschurk

Haal snel je favoriete Lego Super Heroes sets in huis en versla binnenkort al bouwend de superschurken (of helden) uit het Lego Super Heroes universum. Als je vandaag bestelt, dan brengen we het de volgende werkdag bij je thuis. Bij besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.