knutselen

Tekenen & kleuren

Ben je gek op tekenen en kleuren? Dan zit je hier helemaal goed! Maak de allermooiste kleurplaten met de kleurpotloden van Bruynzeel of maak je creaties net iets leuker met de blopens van Jumbo. Alle ...

98 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tekenen en kleuren

Wat is er leuker dan tekenen en kleuren. Maak met de mooiste tekeningen met de kleurpotloden, stiften en krijtjes uit ons assortiment. En vindt je kind het lastig om zelf iets te maken, dan ook hebben wij nog leuke stempelsets met thema’s als Paw Patrol, Cars 3 of andere voertuigen, dinosaurussen, prinsessen of emoticons om een vrolijke tekening voor moederdag of opa en oma te maken. En wat dacht je van het maken van een mandala? Op papier heerlijk om te doen, maar ook voor buiten op de tegels met stoepkrijt zal het een waar kunstwerk worden!

Wat voor kleurpotloden of stiften kun je kopen?

Ons assortiment om te tekenen en kleuren biedt kleurtjes, krijtjes en stiften van o.a. Bruynzeel, Stabilo, Crayola en SES. Voor de allerkleinsten zijn de kortere dikke kleurpotloden en stiften van SES heel geschikt. Deze passen goed in hun handjes waarmee ze alvast een goede grip ontwikkelen voor de schrijfontwikkeling in hun latere leven. Ook aansprekende thema’s als o.a. Woezel & Pip zal je kindje zeker aansporen een eerste tekening te maken. Ook Colourpop van Crayola is een uitdagende manier van tekenen en kleuren voor kinderen. Deze stiften gebruik je in combinatie met de veegdoek en veegmat. De tekeningen zijn makkelijk weg te vegen met water. Het merk Stabilo biedt ook prachtige tekenspullen, om de mooiste creaties mee te maken, maar de fineliners nodigen ook uit om mee te schrijven.

3Doodler

Deze nieuwe manier van tekenen en kleuren brengt je ideeën tot leven en teken letterlijk in de lucht. Via de achterkant van het apparaat breng je een kleurstaafje in. Aan de andere kant komt er uiteindelijk vloeibaar plastic uit, waarmee je simpele figuren kan maken. Laat je creativiteit de vrije loop of maak een ontwerp uit het ontwerpboek. Wij hebben hier je een aantal populaire opties binnen ons assortiment tekenen en kleuren laten zien, maar kijk gerust verder wat bij jouw kindje past en laat hem of haar genieten van uren kleurplezier!