Speelmais

Knutselen, tekenen, kleien: wat is er leuker dan een kind dat op geheel eigen wijze een unieke wereld schept met niets meer dan wat papier, lijm, kleurpotloden, klei of elastiekjes. Met de knutsel- en tekenproducten van merken als SES Creative, Bruynzeel, Play-Doh, Dohvinci en Rainbow Loom haal je de kunstenaars in je kind(eren) naar boven.

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Speelmais

De merken SES Creative en Playmais bieden beiden een rijk assortiment speelmais waarmee je eindeloze variaties kunt maken door eenvoudig de vlokken aan elkaar te plakken met een beetje water. Speelmais is gemaakt van echte maïs, waardoor ze met water kleverig worden waardoor je geen lijm nodig hebt.

Prettig speelgoed

De voordelen van speelmais zijn wel dat het gemakkelijk te snijden is en biologisch afbreekbaar, waardoor het niet erg is als een kindje het in de mond stopt. Het is leerzaam en educatief speelgoed omdat het de 2D en 3D vaardigheden ontwikkelt, het stimuleert hiermee creativiteit en zelfvertrouwen. De speelmais knutselt schoon en heeft heldere aansprekende kleuren.

Leuke sets

Ons assortiment speelmais biedt naast dozen met de bouwsteentjes, de speelmais, ook complete sets waarmee je bijvoorbeeld een brandweerauto met brandweermannen, Minions in 3D, mozaiekframes, prinsessen, Cars 3 auto’s en boerderijdieren kunt maken. Deze sets bevatten dan de benodigde speelmais, voorgedrukte kaarten, gebruiksaanwijzing en accessoires. Zo ben je altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel er je eigen figuren bij, veel plezier!