knutselen

Sieraden & accessoires maken

Maak zelf prachtige armbanden, diamanten kettingen of een hippe haarband. Met deze sieradensets kun je je eigen sieraden & accessoires helemaal zelf in elkaar knutselen. Maak jouw look of outfit h ...

6 resultatensorteren op
aanbevolen

Sieraden & accessoires maken

Laat de kunstenaar in jezelf vrij met deze leuke sets van o.a. SES Creative, Megableu en Ravensburger om de leukste zelfgemaakte sieraden en meest bijzondere accessoires te maken.

Sieraden sets

Allerhande activiteitensets op het gebied van het maken van sieraden en accessoires vind je in het assortiment bij wehkamp. Van het ontwerpen van kettingen, ringen tot het maken van armbandjes. Je kunt samen urenlang knutselen om voor elkaar vriendschapschapsbandjes te maken, maar ook zijn er sets waarmee je je lekker alleen kunt uitleven om de mooiste haarsieraden of juwelen te maken. Het decoreren van je zelfgemaakte creatie met allerlei materialen als glitters en pailletten is een waar feest. Voel je een prinses wanneer jij schittert met je eigen creatie!

Accessoire sets

Ook kan de echte fashion girl haar hart ophalen in onze collectie sieraden & accessoires maken om super leuke en hippe schoudertassen of een coole pump of sandaal te maken. Maar ook voor de Disney Frozen fan is er een leuke variant. Met de diverse accessoires maak je iedere schoudertas uniek.

Materiaal

Wat vind je leuk om te doen? Borduur je graag of plak of knip je liever. Of vind je het veel leuker om met pen en papier bezig te zijn? Kies een leuke set die helemaal bij jou past en wij komen het supersnel bij je thuisbezorgen.