knutselen

Knutselen met hout

Ben jij een echte timmerman en houd je van knutselen met hout? Dan zit je hier helemaal goed! Met de knutselsets van SES knutsel je allerlei houten onderdelen aan elkaar. Speel Hamertje tik of bouw ee ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Knutselen met hout

Creatief bezig zijn met hout. Bij ons vind je allerlei knutselsets om te knutselen met hout. Of je nu een echte timmerman wil worden, houdt van figuurzagen of gewoon graag figuurtjes in elkaar zet. Sommige knutselsets zijn na het maken van jouw unieke creatie weer uit elkaar te halen, zodat je daarna weer verder kan knutselen met hout. Ga lekker knutselen met hout dankzij merken als SES, Ravensburger en ToTum.

Andere knutselideeën

Als je klaar bent met knutselen met hout, dan kun je nog meer kunstwerken tekenen en kleuren of kleien. Maak een kleurplaat of klieder met verf voor papa of mama. Met een paar simpele benodigdheden zoals papier, potloden of klei, kun je de grootste kunstwerken maken. Of ga aan de slag met strijkkralen en gips gieten. Creatief bezig zijn kan namelijk iedereen en is goed voor de ontwikkeling.

Klaar met knutselen?

Heb je geen zin meer om te knutselen? Maar hou je wel van hout? We hebben ook houten speelgoed. Als je helemaal iets anders wil, dan vind je bij ons ook ander speelgoed. Denk hierbij aan LEGO DUPLO, een poppenwagen of ga lekker naar buiten en speel daar met ons buitenspeelgoed. Neem alle nieuwe indrukken in je op en val ’s avonds lekker in slaap. Om morgen weer verder te knutselen met hout.