knuffels

Interactieve knuffels

Voor veel kinderen is een knuffel erg belangrijk. Bovendien zijn ze dol op alles wat beweegt, licht geeft en muziek maakt. Een interactieve knuffels is dan ook een perfecte combinatie van deze twee. W ...

45 resultatensorteren op
aanbevolen

Interactieve knuffels

Ben jij de trotse ouder van een leergierig kind? Combineer dan spelen en leren met interactief speelgoed, zoals interactieve knuffels. De knuffels helpen je kind niet alleen spelenderwijs leren, maar ze bieden gezelligheid en geborgenheid. Samen liedjes zingen bijvoorbeeld, onder begeleiding van licht en geluid zorgen ervoor dat je kind urenlang speelplezier heeft.

Samen spelen

Samen spelen is natuurlijk het leukste wat er is. Met interactieve knuffels is je kind altijd gezellig bezig, ook wanneer het de ouders even niet lukt om mee te spelen. Leuke liedjes, grappige dansjes en natuurlijk veel licht en geluid is waar het bij deze knuffels om draait. En om het nog leuker te maken, zijn de knuffels erg aaibaar en mooi vormgegeven. Ieder kind staat betoverd te kijken naar deze gezellige knuffels.

Licht, geluid en beweging

Bij interactieve knuffels draait het vooral om licht, geluid en beweging. De vormgeving van de knuffels prikkelt de fantasie. Kinderen kunnen kiezen voor een van hun favoriete figuren van de televisie, zoals Bumba of een van de Teletubbies. Daarnaast zijn er ook figuren te verkrijgen zoals het magische droombeertje van VTech of een leuke Unicorn. Waar je kind ook van houdt, er is altijd een interactieve knuffel te vinden die het hart van je zoon of dochter steelt.

Interactieve knuffels bestellen bij wehkamp

Voor een uitgebreid assortiment van interactieve knuffels moet je zeker bij ons op de site zijn. Kijk meteen bij het elektronisch speelgoed voor nog meer speelplezier. Bestel je voor meer dan 20.- dan hoef je geen verzendkosten te betalen. En om het nog makkelijker te maken, heb je je bestelling de volgende dag in huis wanneer je deze vandaag voor 23:59 uur plaatst.