Speelgoed & games

Kindertablets

Nooit meer vette kindervingers op het scherm. Nooit meer ruzie om wie er aan de beurt is. En nooit meer ongewenste in-app-aankopen. De kindertablets van Kurio, Akai en Lenco zijn een uitkomst. Ze kunn ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kindertablets

Wil jouw kind altijd op jouw tablet kijken? Of probeert hij er stiekem vandoor te gaan met jouw telefoon? Wij hebben de oplossing; de kindertablets en gadgets voor kinderen. Kindertablets zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze zijn ook ideaal bij het maken van huiswerk. Sommige kindertablets zijn namelijk zelfs voorzien van Windows. Bij ons vind je kindertablets van onder andere Kurio, VTech en bijpassende kindertablet accessoires.

Veilig en verantwoord

Veilig internetten, gamen en leren staat voorop. De meeste kindertablets zijn voorzien van kindveilige apps en een speciale oudergedeelte. Dit maakt het mogelijk om een kinderprofiel aan te maken met internetfilters en tijdslimieten. Zo houd je het internetten veilig en zit je kind niet de hele dag met de tablet in zijn handen.

Tijd verstreken?

Is de tijdslimiet bereikt? Wij hebben ook ander speelgoed. Ga knutselen of puzzelen met één van onze puzzels. Of ga lekker naar buiten en speel samen met je vrienden met ons buitenspeelgoed. Zo kun je naar hartenlust spelen, rennen en vliegen en ’s avonds uitgeput in slaap vallen.

Consoles voor oudere kinderen

Ben je al wat ouder? Kijk dan eens bij een van onze consoles. Gamen met de Playstation 4 of met de Xbox 360. Gamen werkt ontspannend. Even totaal iets anders doen dan de dagelijkse bezigheden.