Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Joysticks

Voor de echte spelbeleving kun je een joystick koppelen aan je computer. Geef via de joystick nog nauwkeuriger je richting aan en beleef zo levensecht je favoriete computerspelletjes. Vooral bij games waar richting gegeven moet worden, zoals racespelletjes en vliegsimulator spellen is een joystick een echte toevoeging. Alle joysticks vind je hier.

Joysticks

Niet alleen voor de pc, maar ook voor consoles zoals de Xbox One hebben wij joysticks in ons assortiment. Hoewel veel consoles hun eigen controllers ontwikkelen en produceren, zijn er ook generieke joysticks en controllers, zodat je niet voor elk apparaat of elke game een nieuwe investering moet doen. Hierover vind je informatie op veel gamersfora. De meeste gamers hebben meerdere joysticks in huis: zo kan je altijd samen met een vriend(in) een shooter spelen of een competitie doen!

Joysticks voor de pc

De meeste Thrustmaster joysticks zijn speciaal voor de pc gemaakt. Je sluit ze makkelijk aan op de USB-poort. De joysticks worden aangestuurd door de TARGET software: Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor. Door deze grafische software reageert de joystick razendsnel, zodat je geen milliseconde vertraging oploopt. De joysticks reageren over de volle 360 graden, wat betekent dat je niet met dode hoeken in je spel te maken krijgt. In het wehkamp assortiment vind je joysticks in alle prijsklassen en voor alle niveaus. Ook voor de professionele gamer!

Word comfortabel kampioen

Droom je wel eens van een leven als autocoureur? Op een van onze comfortabele gamestoelen en met een van de super geavanceerde racesturen versla je Max Verstappen moeiteloos, elke dag weer. Wist je trouwens dat gamen ook in de sportwereld gebruikt wordt om vaardigheden als reactievermogen en strategisch inzicht te trainen? Gamen is een manier om spelenderwijs te leren.

Joysticks kopen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je snel en zonder risico je joysticks. Bestel gerust je joystick, want bij ons heb je altijd 30 dagen bedenktijd. Wanneer de joystick niet werkt zoals verwacht, kan je hem zonder extra kosten retour sturen. Bewaar hiervoor wel de originele verpakking!