houten speelgoed

Houten treinen

Spelen met houten treinen is voor iedereen leuk, maar bovenal is houten speelgoed lekker robuust. Dat is voor baby’s, peuters en kleuters fijn, want ze kunnen dit goed vastpakken. Ook kunnen de kleurr ...

36 resultatensorteren op
aanbevolen

Houten treinen

Als je met je kind in een pretpark of dierentuin bent en er is een treintje, wil je kleintje er dan per se in? En als je bij de spoorwegovergang staat te wachten, gaat je kind dan spontaan zwaaien naar de trein? Geef je kind dan thuis ook een treintje om mee te spelen. Vooral houten treinen zijn erg leuk voor kleine kinderhandjes.

Makkelijk en leuk om mee te spelen

Het leuke aan houten treinen is dat de rails net zo makkelijk in elkaar te leggen is als houten puzzels. De robuuste, kleurrijke houten treinen rollen gemakkelijk door de rails. Naast treinsets, compleet met trein en rails, zijn er ook losse rails te koop. Ook een handig tafeltje voor de trein en leuke bijgebouwtjes vind je in de collectie terug.

Prikkel de fantasie

Kinderen vinden treintjes geweldig. Zelfs al rijden ze alleen maar een rondje over de houten rails. De trein is een vervoersmiddel waarmee je lange reizen kan maken. Het landschap raast voorbij en je weet als kind niet precies waar je uit komt. Misschien ga je wel naar opa en oma of naar de dierentuin. Als je je kind een houten trein geeft, speelt hij of zij al deze scenario’s na. En wie weet gaat de houten trein wel helemaal naar de andere kant van de wereld voor een bijzondere vakantie.