houten speelgoed

Houten puzzels

Van houten puzzels hebben kinderen nog jarenlang plezier. De puzzels zijn gemaakt van duurzaam hout en stimuleren de fijne motorische vaardigheden en het begrijpend denken. De grote puzzelstukken zijn ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Houten puzzels

Wil jij het begrijpend denken van je kindje stimuleren door middel van plezier? Onze houten puzzels zijn speciaal gemaakt voor kleine kinderen om het begrijpend denken en de motorische vaardigheden te verbeteren. Wij hebben houten puzzels van merken zoals Goula en Hape. Door ons ruime aanbod zit er altijd een puzzel tussen die geschikt is voor jouw kindje. Ontdek ons aanbod hieronder!

Houten puzzels voor ieder kind

Puzzels zijn goed voor het denkvermogen van je kindje. Speciaal om dit denkvermogen te stimuleren hebben wij verschillende soorten houten puzzels in ons assortiment. Wil jij je kindje graag vroegtijdig kennis laten maken met woorden? Dan is de Hape alfabet houten puzzel zeer geschikt. Deze puzzel met houten letters wordt gebruikt om woorden te spellen, zodat je kindje al vroeg kennis maakt met taal. Wil jij liever een puzzel met figuren waar je kindje met plezier mee kan spelen? Dan zijn de Hape houten knoppuzzels perfect. Deze kindvriendelijke puzzels vertellen spelenderwijs waar je kindje de stukken moet plaatsen. Er zijn verschillende varianten: van boerderij puzzels tot voertuigen puzzels.

Leuk als cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag? Of zoek je nog een leuk kraamcadeau? Onze houten puzzels zijn leuk en leerzaam om te geven! Is jouw kind ondertussen de houten puzzels vergroeid en ben je op zoek naar iets anders? Kijk dan eens bij ons brede aanbod aan verschillende soorten speelgoed. Ook onze 3D puzzels zijn geschikt voor oudere kinderen.