houten speelgoed

Houten loopfietsen

Fietsen, het hoort bij de Nederlandse cultuur, dus waarom niet al op jonge leeftijd beginnen? Met de houten loopfietsen leren kinderen al op jonge leeftijd hun evenwicht te bewaren. Door het voortbewe ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Houten loopfietsen

Houten loopfietsen zijn op jonge leeftijd heel leerzaam voor kleine kinderen. Hierdoor ontwikkelen ze hun motoriek en leren ze hun evenwicht te bewaren. Dit scheelt een hoop als hij of zij op latere leeftijd wil leren fietsen.

Houten loopfietsen voor binnen en buiten

wehkamp.nl biedt allerlei leuke houten loopfietsen aan, van Woezel & Pip tot aan een stoere houten Vespa! Deze houten loopfietsen zijn allemaal voorzien van rubberen bandjes, waardoor de vloer niet beschadigd raakt. Is het huis te klein geworden voor de kleine? Deze stevige houten loopfietsen zijn ook prima te gebruiken voor het buitenspelen of voor wandelingen!

Voor iedere peuter de juiste houten loopfiets

De houten loopfietsen zijn er in allerlei soorten, zo hebben we voor de allerkleinste loopfietsen met drie of vier wielen en voor de iets oudere kinderen loopfietsen met twee wieltjes. Verder biedt wehkamp.nl ook een aantal loopwagens aan waar kinderen zijn of haar knuffels of poppen overal mee naartoe kunnen nemen.

Houten speelgoed: een duurzame cadeau

Wil je toch liever iets anders van hout voor jouw kleine kopen? Kijk dan eens naar ons assortiment van houten speelgoed. wehkamp.nl biedt naast houten loopfietsen ook houten keukentjes , poppenhuizen, muziekinstrumenten en nog veel meer aan! Daarnaast is houten speelgoed ook duurzaam, houten speelgoed staat bekend om de lange levensduur en gaat generaties mee. Verder kun je gewoon uitgaan van de goede service en de ideale prijs/kwaliteitsverhouding van wehkamp.