houten speelgoed

Houten knikkerbanen

Houten speelgoed is duurzaam en heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Een houten knikkerbaan kennen we zelf nog van vroeger. Die garandeert veel speelplezier voor kinderen vanaf een jaar of drie. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Houten knikkerbanen

Wil je graag de creativiteit van je kind stimuleren? Niet alle kinderen houden van knippen, plakken en verven, en dat is helemaal niet erg. Met houten bouwspeelgoed maak je de innerlijke architect in je zoon of dochter wakker. De allerkleinsten spelen al graag met houten treinen en houten puzzels en leren daarmee spelenderwijs verbanden en samenhang te ontdekken. Door zelf een houten knikkerbaan in elkaar te zetten ontwikkelen de kinderen spelenderwijs hun gevoel voor constructie, beweging en snelheid.

Spelen en bouwen

Maak een superspannende achtbaan van je houten knikkerbaan door steile hellingen te maken met haarspeldbochten waarlangs je knikkers supersnel naar beneden razen. Bij je constructie moet je er natuurlijk wel op letten dat de knikkers niet uit de bocht vliegen maar de baan blijven volgen. Wanneer je klaar bent met het bouwen van je houten knikkerbaan, geef je uiteraard een demonstratie voor je ouders of je vrienden. Bij ons vind je ook houten knikkerbanen met allerlei spannende en verrassende tussenstukken met speciale effecten. Zo lijkt je houten knikkerbaan bijna op een ouderwetse flipperkast!

Houten knikkerbaan bestellen bij wehkamp

Bestel een knikkerbaan met of zonder hindernissen om de creativiteit, de intelligentie en de coördinatie van je kind te stimuleren. Dit soort speelgoed is een investering die veel oplevert, omdat de kinderen er niet gauw uitgekeken op raken. Er is immers altijd weer iets nieuws van te maken. Bestel daarom meteen zo'n mooie houten knikkerbaan bij wehkamp!