houten speelgoed

Houten keukentjes

Zit jouw kleine ook altijd aandachtig te kijken hoe jij het avondeten klaarmaakt? Met deze houten keukentjes kunnen ze nu zelf de lekkerste denkbeeldige gerechten maken. wehkamp.nl biedt allerlei leuk ...

36 resultatensorteren op
aanbevolen

Houten keukentjes

Vind jouw kind het koken ook zo reuze interessant en willen ze altijd graag meehelpen? Dan zijn de houten keukentjes de ideale oplossing voor de kleine chef-kok. Met deze keukentjes kunnen ze zelf de fijne kneepjes van het vak leren en de lekkerste denkbeeldige gerechten maken.

Complete houten keukentjes voor mini chef-koks

Met deze keukentjes kunnen de kinderen werkelijk alles maken. Zo zijn er keukentjes met alles er op en eraan voor de professionele mini-kok met bijvoorbeeld een koelkast met ijsmachine, magnetron, vaatwasser en nog veel meer. Verder zijn er ook iets kleinere keukentjes voor de iets primitievere kok. Genoeg middelen om een waar feestmaal voor te schotelen!

Vind de keuken die past bij jouw interieur

In het houten keukentjes assortiment van wehkamp.nl staan allerlei soorten keukentjes die in bijna elk interieur passen! De merken KidKraft en Plum zorgen al jarenlang voor hoogwaardige kwaliteit keukentjes die generaties meegaan. Daarnaast bieden de houten keukentjes gegarandeerd uren speelplezier. Deze houten keukentjes worden gratis bij je thuisbezorgd en mocht het niet de juiste keuze zijn kun je het weer kosteloos retourneren. Verder kun je gewoon uitgaan van de goede service en de prijs/kwaliteitsverhouding van wehkamp.nl.

Het brede assortiment in houten speelgoed

Ben je toch op zoek naar iets anders van hout? Kijk dan eens in het houten speelgoed assortiment. Naast keukentjes biedt wehkamp.nl ook allerlei andere dingen aan zoals houten puzzels, poppenhuizen, muziekinstrumenten en nog veel meer!