Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Gaming toetsenborden

Gaming toetsenborden maken een spelbeleving nog completer. Met een gaming toetsenbord kun je namelijk nog preciezer, nog sneller en nog nauwkeuriger de juiste toetsen indrukken. Naast verlichte gaming toetsenborden van o.a. Steelseries vind je hier ook game boarden van Logitech, waarmee je alleen specifieke toetsen kunt gebruiken. Alle gaming toetsenborden vind je hier.

sorteren

14 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Gaming toetsenbord

Met een druk op de knop moet jij weer een stap verder kunnen zetten in de game waar je zojuist in bent begonnen. Met een gaming toetsenbord zorg jij ervoor dat de reactietijd en nauwkeurigheid optimaal zijn.

Reactiesnelheid toetsenbord

Een normaal toetsenbord kan enkel drie toetsaanslagen tegelijk verwerken. Dat kan van cruciaal belang zijn in de game die je probeert uit te spelen. Een gaming toetsenbord moet minimaal 5 of meer toetsaanslagen kunnen verwerken.

Programmeerbare toetsen

Een groot verschil tussen een gaming toetsenbord en een normaal toetsenbord is dat het ook mogelijk is om macro’s op te slaan. Dat betekent dat je toetsencombinaties kan instellen en daarmee games efficiënter kan spelen. Je kan je vinger van de toetsen afhalen en al weten dat je gewonnen hebt.

Apparaten synchroniseren

Bij gaming toetsenborden van Razer is het mogelijk om het keyboard te synchroniseren met de cloud server om driver en firmware updates te downloaden. Dat zorgt ervoor dat persoonlijke instellingen altijd gewaarborgd blijven en instellingen voor het toetsenbord snel aangepast kunnen worden.