games

Switch games

Dankzij de vele leuke Nintendo Switch games kan je met de Nintendo Switch consoles eindeloos gamen. Ga op avontuur met Mario & Luigi, bevrijd Zelda en speel een potje FIFA met vrienden online. Met ...

97 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo Switch games

Vind jij het ook zo leuk om jezelf in de wereld van Zelda te verliezen? Of hou je meer van de grappige avonturen van Donkey Kong Country? Natuurlijk wil je met een snel gamesysteem je vrienden uitdagen met een race of partijtje voetbal. Omdat iedere gamer anders is, zijn er heel veel Nintendo Switch games om uit te kiezen.

Echte Nintendo klassiekers

Nintendo Switch is het nieuwste gamesysteem van Nintendo, maar de games zijn nu al echte klassiekers. Tussen de titels van de Nintendo Switch games mogen Mario & Luigi, Zelda en Donkey Kong niet ontbreken. Speel een potje Mario Tennis tegen je vrienden of ga met de Hyrule Warriors op pad. Naast deze vertrouwde titels heeft Nintendo Switch ook racegames, FIFA voetbal en Just Dance in de collectie opgenomen. En er komen regelmatig nieuwe titels bij. Speel met het hele gezin, met vrienden of alleen.

Maak het nog leuker

De Nintendo Switch games worden nog leuker met de toffe Nintendo Switch accessoires. Hier vind je leuke amiibo’s die de spellen nog meer luister bijzetten. Ook zijn er mooie hoesjes voor je console, een opbergsysteem voor je games en extra controllers te vinden die het gamen met Nintendo Switch games nog leuker maken.

Binnenkort lekker gamen

Haal snel de leukste spellen uit de collectie Nintendo Switch games in huis. Kies je favoriete titel, plaats vandaag nog je bestelling en je gaat de volgende werkdag al op avontuur.