games

PS4 VR games

De PS4 VR games tillen gamen naar een heel nieuw level. Dankzij de speciale VR-bril zit je werkelijk midden in de game. Of je nu aan het racen bent op je PS4-consoles of juist een Fantasy-game speelt, ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

PS4 VR games

Je wil nog meer in je PS4 games zitten. Om die reden heb je een zeer goed surround-soundsystem aangeschaft, en is je PS4 aangesloten op een haarscherpe led-televisie. En je speelt je racegames vanuit een playseat. Maar toch heb je het gevoel dat het nog net iets intenser kan. Dat gevoel had Playstation ook. Zij ontwikkelden daarom PS4 VR games, de virtualreality-games die van gamen een heel nieuwe ervaring maken.

Alsof je zelf in de game zit

Met de PS4 VR games zit je zelf midden in de game. Als je naar links of rechts kijkt, zie je namelijk je huiskamer of gameroom niet meer, maar alleen de wereld waarin de game zich afspeelt. Zonder ook maar één daadwerkelijke stap te zetten verken je met de PS4 VR bril de bijzondere wereld om je heen. De collectie omvat titels die je ook zonder de VR-bril kan spelen, zoals Gran Turismo. Deze herken je aan het onderschrfit ‘Compatible’. Staat er ‘Vereist’ of ‘Required’ op de verpakking, dan heb je een PS4 VR-bril nodig.

Comfortabel gamen

De PS4 VR games speel je nog fijner in een gameseat uit de collectie PS4 accessoires. Omdat de PS4 VR games intensiever zijn dan andere games, is het wel zo fijn als je er lekker bij zit. Om de games te kunnen spelen vind je bij de accessoires ook PS4 VR-brillen en racesturen.

Vandaag bestellen, morgen gamen

Bestel vandaag je nieuwe PS4 VR games, en wij bezorgen deze morgen. De bezorging is gratis.