Game-accessoires

Racesturen

Met racesturen kun je jouw voertuig besturen zodat je spelbeleving nog completer wordt. Met de racesturen kun je strakker sturen en snellere tijden neerzetten, ideaal voor games waarin je moet racen. ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

Racesturen

Ben je het zat om je racegames met een gewone controller te spelen? Dan is een racestuur de perfecte uitkomst! Met de racesturen van onder andere Thrustmaster en Logitech, krijg jij het ultieme racegevoel.

Kruip in de huid van je favoriete coureurs

Met deze racesturen kruip je in de huid van je favoriete coureurs. Deze racesturen bevatten allerlei extra functies waarmee jouw ervaring nog completer wordt. Ontbreekt je racegame nog? Wehkamp heeft allerlei razendsnelle racegames in het assortiment.

Gamestoelen

Om je ervaring nog completer te maken biedt wehkamp ook allerlei gamestoelen aan, waaronder ook echte playseats! Met bijvoorbeeld de Red Bull Playseat kan je echt in de huid van Max Verstappen kruipen!

Bestellen?

Wil je een racestuur bestellen? Kijk dan even goed of hij compatibel is met je console en/of racegame! Verder kan je gewoon uitgaan van de goede service en kwaliteit van Wehkamp en ontvang je je racestuur zoals gewoonlijk de volgende dag!