Quadcopters

De propellers starten tegelijk en zorgen ervoor dat de Quadcopter in beweging komt. De drone met de vier propellers zet zijn weg in richting de boom en maakt een schuine bocht om de buitenste tak. Gev ...

1 resultaat

Quadcopters

Een Quadcopter is in de basis een helikopter met vier propellers. Dit type drone maakt gebruik van symmetrisch hellende bladen, waarbij de kern bestaat uit vier motoren, regelaars, en propellers. De Quadcopters zijn ideaal om te gebruiken voor vliegplezier en spectaculaire stunts. Een aantal Quadcopters zijn uitgebreid met een camera om je eerste stappen op het gebied van luchtfotografie en video te zetten.

Bediening

Voor de bediening van de Quadcopter zijn er verschillende vliegstanden mogelijk om gebruik van te maken. Zo zijn er Quadcopters in het assortiment die gebruik maken van een terugkeerfunctie. Dat betekent dat met één druk op de knop de drone automatisch weer terugkeert naar het beginpunt. Daarbij zijn er verschillende vliegsnelheden die zowel geschikt zijn voor de beginnende als meer ervaren vlieger.

Gear2Play

De drones van Gear2Play laten je kennismaken met eenvoudig te besturen en betaalbare drones. De Quadcopters zijn speciaal gemaakt op klein formaat en daardoor minder kwetsbaar voor ongelukken. Je eerste vliegles start met één van deze Quadcopters.