drones

Mini-drones

Links om de vaas met bloemen heen en vervolgens een scherpe bocht naar rechts langs de keukentafel. Met de mini drones kan je zelfs binnenshuis vliegen en stunten. De kleine drones zijn compact, moder ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Mini-drones

De mini drone is ideaal voor stunts en snel gemak. Je kan de kleine drone makkelijk vervoeren of juist thuis gebruiken om door de woonkamer te vliegen. Deze varianten zijn speciaal voor de allerjongste in het gezin.

Gebruik

Er zijn verschillende soorten mini drones verkrijgbaar. De drie belangrijkste factoren bij mini drones zijn vliegduur, het bereik en de besturing. De vliegduur geeft aan hoeveel minuten het toestel in de lucht blijft hangen voordat het een landing moet inzetten. Het bereik wordt vertaald naar het aantal meters dat de drone verbinding kan houden met de controller. Daarbij geeft de besturing weer of er nog een speciale modus aanwezig is waarmee het vliegen comfortabeler wordt gemaakt.

Controller

De besturing van de mini drone is vooral mogelijk door middel van een bijgeleverde controller, veelal wordt er gevlogen zonder gebruik van een smartphone. Met de controller van de kleine drone kan gekozen worden om voor- en achterwaarts te vliegen, ‘op’ en ‘neer’ te vliegen of een draai te maken. Enkele varianten hebben de optie om loopings te maken.