drones

Drone-accessoires

Met je drone rugzak op je rug fiets je door de omgeving, op zoek naar het ideale plekje om de omgeving van boven te bekijken. Een extra accu zorgt ervoor dat je langer kan doorvliegen en net nog dat b ...

17 resultatensorteren op
aanbevolen

Drone-accessoires

De drones kunnen worden uitgebreid met verscheidene artikelen. Om langer te kunnen vliegen kan het van belang zijn om een extra accu aan te schaffen. Ook de propellers kunnen toe zijn aan vervanging, daarom kan een nieuw setje weer voor optimaal vliegplezier zorgen. Voor een ongeëvenaarde vliegervaring is de Skycontroller een prima uitweg. Deze controller zorgt met twee aparte joysticks voor een professionele vliegbesturing.

Drone rugzak

Neem je drone overal naar mee met de multifunctionele rugzak. Drones van DJI kunnen ideaal opgeborgen worden in één van de ruime rugzakken. De extra ruimtes zijn er voor de accu’s, adopters en propellers. Bij sommige rugzakken is het mogelijk om een kleine laptop mee te nemen voor optimaal vliegplezier.

Drone accu

Voor de drones van DJI kan je een extra accu aanschaffen die ervoor zorgt dat je vliegtijd wel tot 30 minuten verlengd wordt. De status van de accu kan eenvoudig gecontroleerd worden aan de hand van de vier LED-lampjes die aangeven in hoeverre de batterij geladen is.