Consoles

Gamen is leuk en ieder spelsysteem heeft zo zijn eigen karakter, spellen en console-accessoires. Want dat heeft te maken met de consoles, spellen en de gebruikte software. Voor Nintendo heb je bijvoor ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Console-accessoires

Ben jij ook zo een echte gamer die helemaal op kan gaan in de wereld van het racen, een potje Fifa, Assassins’ Creed of Mario Kart? Om je game ervaring nog leuker te maken, zijn er verschillende console-accessoires voor bijvoorbeeld Xbox One en Nintendo Switch. Daarmee haal je alles uit je speelsysteem én hou je je console veilig voor temperatuurswisselingen en stoten.

Bescherming

De Nintendo Switch is namelijk heel handig om mee te nemen onderweg. Daarom zijn er voor deze console accessoires die de Switch beschermen in je tas. Nintendo heeft ook voor de Nintendo 3DS (XL) en Nintendo 2DS (XL) handige hoesjes om de spelsystemen te beschermen.

Breid je game ervaring uit

Daarnaast heeft ieder spelsysteem zijn eigen console-accessoires om het gamen nog leuker te maken. Extra controllers bijvoorbeeld (onder meer voor Xbox One). Maar ook een VR bril (Playstation 4), amiibo’s (Nintendo) en diverse racestuurtjes met pedalen om zo nog intenser te racen. Play seats, joysticks en extra kabeltjes zijn ook tussen de console-accessoires te vinden. En wat dacht je van kaarten met punten erop voor het kopen van in-game attributen of upgrades voor je games?

Vandaag bestellen, morgen in huis

Welke console je ook gebruikt, de console-accessoires verbeteren je game belevenis optimaal. Bestel vandaag nog je console-accessoires en wij bezorgen ze morgen bij je thuis. Bij een besteding vanaf 20,- betaal je geen verzendkosten.