Speeltoestellen

Tijd voor het grotere werk! Hier vind je complete speeltoestellen waar je kinderen uren zoet mee zijn. Combinaties met schommel en glijbaan, duikelstangen, een wipwap en zelfs springkussens, alles is mogelijk. Buiten spelen prikkelt de fantasie, en stimuleert de motoriek en kracht.

98 resultaten

Speeltoestellen

Er zijn heel veel manieren waarop je als kind buiten kunt spelen. Met een bal, wat stoepkrijt of een flinke dosis fantasie kom je al een heel eind. Maar wanneer je de beschikking hebt over speeltoestellen, wordt het pas echt een feest. Het maakt niet uit hoe oud je bent, er zijn altijd wel toestellen waar je jezelf helemaal mee kunt uitleven. Dat mag ook, want daar zijn ze voor bedoeld. Zeg nu zelf: een eigen glijbaan, schommel, zandbak, wip of turnrek is toch geweldig? Daar blijf je op spelen! Gelukkig weten de fabrikanten van speeltoestellen ook dat hun artikelen tegen een stootje moeten kunnen. Daarom worden ze gemaakt van duurzame materialen die zowel lang meegaan als veilig zijn voor je kind. Bekijk ons uitgebreide assortiment en je vindt vast en zeker een geschikt product tussen de tientallen verschillende varianten!

Geef je kind jarenlang speelplezier

Het mooie van onze speeltoestellen is dat ze zowel geschikt zijn om alleen mee te spelen als voor samen spelen met andere kinderen. Uiteraard zijn de kleinsten nog vooral in hun eentje aan het spelen op hun toestel, maar dat verandert vaak rond de leeftijd van drie of vier jaar. Ineens kunnen ze samen schommelen, van de glijbaan roetsjen, in de zandbak spelen en turnen op hun speeltoestellen. Dankzij de duurzame manier waarop de producten worden gemaakt, kunnen de kids er extra lang van genieten. Bij ons kies je uit topmerken als Kettler, Little Tikes, Jungle Gym, Axi en Smoby. We hebben voor elk kind een ideaal speeltoestel, dus kies op je gemak. Je kind zal je dankbaar zijn.