buitenspeelgoed

Sleeën

Het is elk jaar weer afwachten of we kunnen sleeën of niet. Maar als er een keertje sneeuw ligt moet je toch echt je sleetje klaar hebben staan, sneeuwpret gegarandeerd! Voor de allerkleinsten hebben ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Sleeën

Hoopt jouw kind ook elk najaar weer dat het een échte winter wordt, inclusief een mooi pak sneeuw? Dat snappen wij helemaal, want dan kun je heerlijk buiten spelen en genieten van al het moois dat de winter te bieden heeft. Sneeuwballen gooien, sneeuwmannen maken en natuurlijk sleeën! Je ziet het ook rondom basisscholen: zodra er een pak sneeuw ligt, worden veel kinderen door hun vader of moeder naar school heen gebracht op de slee. Maar goed, dan moet je natuurlijk wel zo’n glijdend vervoermiddel hebben. Wij hebben sleeën in allerlei soorten en maten voor je opgenomen in ons assortiment. Kijk eens rond en je ziet al snel welke jou aanspreekt. Vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding en de perfecte service waar wehkamp om bekend staat. Daarbij maakt het niet uit welke slee je kiest. Het bestelproces verloopt altijd snel en eenvoudig!

Welke van onze sleeën kies jij?

De bekendste sleevariant is natuurlijk de houten slee zoals we die allemaal kennen. Eventueel hebben we ook nog rugleuningen daarvoor beschikbaar. Die komen goed van pas als je kinderen regelmatig op hoge snelheid elkaar voorttrekken. We hebben ook een houten slee die opvouwbaar is en daardoor minder ruimte in beslag neemt tijdens sneeuwvrije dagen. Wil je een laag, kunststof model met een rem? Ook die sleeën hebben we voor je. Net als een Fun Racer, die er uitziet alsof het eigenlijk een sneeuwscooter is. Deze slee heeft een stevig frame en je kunt er zelf mee sturen en remmen. We raden je aan om dit model pas aan te schaffen als je kind minimaal 6 jaar is. Je ziet het: keuze genoeg uit onze sleeën!