buitenspeelgoed

Drones

Dit is het speelgoed van de 21e eeuw. Ze vliegen honderden meters hoog, voeren spectaculaire trucks uit en schieten de meest mooie beelden. De drones van onder andere Parrot en DJI zijn jouw verlengst ...

21 resultatensorteren op
aanbevolen

Drones

Heb je altijd al eens willen zien hoe jouw huis en buurt er vanuit de lucht uitzien? Stijg dan op met een drone met camera, om de mooiste foto’s en video’s te maken. Gewoon lekker vliegen? We hebben ook drones zonder camera, waarmee jij jouw vliegkunsten kunt vertonen.

Wat kun je met drones?

Veel van de drones beschikken over een camera die filmt in HD-kwaliteit. Zo krijg jij een superscherp beeld van alles wat jij wilt filmen. Leg een wandeling door een prachtig gebied vanuit de lucht vast of maak een mooie luchtfoto. Veel drones zijn voorzien van een gyrotor. Die stabiliseert het apparaat, waardoor hij recht in de lucht blijft hangen. Maar drones zijn niet alleen voor de fun. Ze worden tegenwoordig ook voor hele nuttige zaken ingezet. Door boeren om met een infraroodcamera de status van gewassen te bekijken. Of door winkeliers om bestellingen te bezorgen. Weet je al wat jij ermee wilt gaan doen?

Bedienen met je smartphone

Bij wehkamp vind je een groot aanbod drones. We hebben goedkope instapmodellen voor de beginnende piloot. Ook leuk voor de kinderen om mee te spelen. Maar natuurlijk zijn er ook geavanceerde modellen beschikbaar, voor de echte enthousiaste vlieger. Sommige modellen kun je zelfs bedienen met je smartphone. De foto’s en video’s worden automatisch naar je telefoon gestuurd of direct op YouTube geplaatst, als je dat wilt. Per drone lees je in de beschrijving wat het specifieke model kan.

Jouw nieuwe drone kopen

Wil jij jouw nieuwe drone eenvoudig online kopen? Dat kan bij wehkamp. Welk model je ook kiest, wij komen ’m supersnel bij je thuisbezorgen. Waar en wanneer jij dat wilt. Is het niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan mag je ‘m gratis retour sturen, in de originele verpakking.