Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Speelgoed & games

Bouw- & constructiespeelgoed

Het mooiste bouw- & constructiespeelgoed vind je bij wehkamp. In ons assortiment zijn alle bekende merken opgenomen, zoals Engino, Meccano, Plus-Plus en Hape. Deze kleurrijke en stevige speelsets stimuleren de creatieve vaardigheden en het technisch inzicht van je kids. Ze zijn er uren zoet mee. Bekijk ook eens het houten speelgoed bij wehkamp.

sorteren

206 resultaten

Bouw- & constructiespeelgoed

Jij ziet niets liever dan je kinderen die tevreden spelen. Dan heb jij even een momentje voor jezelf. Maar soms is samen spelen net zo leuk. Bijvoorbeeld als ze een uitdagend bouwwerk maken en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Jij geeft ze graag leerzaam speelgoed waarmee ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Ons bouw- & constructiespeelgoed is daarvoor ideaal. Het maken van bouwwerken, voertuigen of dierenfiguren stimuleert het ruimtelijk inzicht, de hand-oog coördinatie en de creativiteit van je kids. Wat zullen ze trots zijn op het resultaat!

Constructiespeelgoed en bouwspeelgoed voor iedereen

In het assortiment bouw- & constructiespeelgoed vind je de mooiste sets voor ieder kind. Er zijn bouwwerken zoals gebouwen of kranen, maar ook voertuigen zoals auto's en vliegtuigen. Bij het constructiespeelgoed vind je ook kleurrijke systemen waar beweging in zit. Ook de knikkerbanen zijn lekker dynamisch en vaak op verschillende manieren te gebruiken. Zijn je kinderen klaar voor wat klussen in huis? Laat ze dan meehelpen met licht en veilig kindergereedschap.

De mooiste bouwwerken maken ze zelf

Spelend leren is voor kinderen heel natuurlijk. Daarom is het een goed idee om speelgoed aan te schaffen dat verschillende vaardigheden helpt ontwikkelen. Dat is leuk voor nu en nuttig voor later. Bouw- & constructiespeelgoed bestellen bij wehkamp is snel en makkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit. Zijn je kids dol op zelf dingen maken? Bekijk dan ook de categorie knutselen voor nog meer leuke sets die hun creativiteit stimuleren.