Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Bescherming

Wil je jouw accessoire extra goed beschermen tegen krasjes of barsten? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je alles waarmee je jouw schermpje een extra bescherming biedt, jouw controller een camouflage geeft of jouw console in een handig bewaaretui stopt. Alles bescherming voor jouw accessoires vind je hier.

Bescherming

Heb je net een nieuwe Nintendo 2DS, 3DS of misschien wel de Switch en wil je geen krassen of beschadigingen? Dan zit je hier goed! Op deze pagina staan allerlei beschermende producten die jou helpen om je spelcomputer piekfijn te houden.

Screen protectors

Om je scherm van je spelcomputer te beschermen kan je het beste screen protectors gebruiken! Dit is een stukje plastic in vorm van je scherm die je op je display plakt. Hierdoor krijg je geen krassen en beschadigingen op je display en blijft je spelcomputer in perfecte staat.

Thumb grips, hoesjes en nog veel meer!

Naast de screen protectors biedt wehkamp ook nog allerlei andere bescherming voor je spelcomputer aan. Zijn bijvoorbeeld de besturingssticks versleten en ben je op zoek naar meer grip? Dan zijn de thumb grips een goeie uitkomst. Deze opzetstukjes voor je besturingssticks zijn in allerlei kleuren beschikbaar en zorgen voor extra grip en bescherming. Verder biedt wehkamp ook nog allerlei opberghoesjes,aan voor als je je spelcomputer mee wil nemen op reis!

Bestellen

Heb je het juiste product gevonden? Je kan je artikel heel gemakkelijk bestellen en heb je hem als het goed is de volgende dag in huis!