Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Rammelaars

Wanneer tandjes doorkomen, weet je nooit. Maar áls ze doorkomen, dan kan een bijtring verzachting bieden. Nu zien de bijtringen van o.a. NUK en BamBam er zo leuk uit dat ze ook een favoriet speeltje zullen zijn als er geen tandjes doorkomen. Jammer alleen dat ze geen geluid maken. Maar daarvoor bieden onze rammelaars dan weer uitkomst!

sorteren

43 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Rammelaars

Rammelaars zijn meestal het eerste babyspeelgoed waar kindjes mee beginnen te spelen. Met dit speelgoed hoeft je kindje zich niet te vervelen in de box. Ze zijn zo ontworpen dat kleine handjes ze makkelijk vast kunnen houden. Wij hebben rammelaars in verschillende soorten en maten, van onder andere BamBam, Done by Deer en Happy Horse.

Stimuleert oog-handcoördinatie

Rammelaars stimuleren de oog-handcoördinatie. Je kindje moet eerst het speelgoed zien, zich er naar toe bewegen en inschatten of hij dichtbij genoeg is. Daarna moet je kleintje zijn handje openen en het beetpakken. Vervolgens moet je kindje genoeg kracht zetten om de rammelaar vast te houden en op te tillen. Je kindje kan kijken naar de bewegende rammelaar en luisteren naar de vrolijke geluidjes. Zo is er voortdurend communicatie tussen de zintuigen en het zenuwstelsel van je kindje.

Urenlang speelplezier

Met een rammelaar kan je kindje al vanaf jonge leeftijd zelf muziek maken. Zo heeft je kleintje urenlang speelplezier. De rammelaars zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout of plastic. Sommige zijn bedekt met extra zachte materialen om mee te knuffelen en friemelen. Controleer het speelgoed van je kindje regelmatig op losse onderdelen, zo blijft het veilig voor je kleintje om mee te spelen. Rammelaars zijn fijn om mee te rammelen in de box of op een speelkleed en leuk om te geven als kraamcadeau.