babyspeelgoed

Babyspeeltjes

Hoe klein ze ook zijn, baby’s willen uitgedaagd worden. Speelgoed helpt baby’s om de wereld te ontdekken, hun lichaam te leren kennen en hun motoriek te oefenen. Vrolijke kleurtjes, duurzaam hout, wel ...

109 resultatensorteren op
aanbevolen

Babyspeeltjes

De leukste babyspeeltjes voor je kleintje vind je bij wehkamp. Zoek je iets dat helemaal aansluit bij de ontwikkelfase van jouw baby-tje? Dan ben je hier op het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat babyspeeltjes, wel of niet voorzien van melodietjes, van grote merken als B-kids, Janod, nijntje, Vtech en Woezel & Pip en zijn geschikt voor de allerkleinsten in alle fases die ze gedurende hun babytijd doormaken.

Welk babyspeeltje kies je?

Zo klein als je kindje is wil hij al uitgedaagd worden. De eerste tijd zal dat betekenen dat hij het speeltje enkel met zijn oogjes zal volgen, maar voor je het weet zal hij zijn best doen om het speeltje te pakken en er zelf mee gaan spelen. Bij wehkamp vind je veel babyspeeltjes waarmee je kindje zichzelf al kan vermaken in de box of in de auto. Ook met babyspeeltjes die je makkelijk aan je kinderwagen vast kan maken wordt de reis veel fijner.

Uiteraard wil je ook niets liever dan lekker samen met je kindje spelen. Groot plezier geeft het bouwen van een stapeltoren van ringen, bekers of blokken om het vervolgens te laten vallen. Maar ook van het voorlezen van een boekje zullenjij en je kindje genieten, én je kindje leert er ook nog eens van! Met een welbekende vormenstoof kun je vormen sorteren, eerst nog met jou hulp, maar het zal snel de favoriete bezigheid van je kindje worden. Hierin hebben wij vele varianten beschikbaar, veelal voorzien van vrolijke aantrekkelijke kleuren. Ook een eerste zachte bal is altijd een heel aanstekelijk voor je kleintje om mee te spelen.

Je kindje kan al kennis maken met de dierenwereld met babyspeeltjes in de vormen als bijvoorbeeld een schildpad, slak, aapje, puppy of krokodil. Er zal zich een ware dierenvriend ontwikkelen! Ook de aloude draaitol of bromtol blijft een leuk babyspeeltje waarmee je kindje zich heel lang mee kan vermaken.

De eerste varianten voor het spelen met een auto of een bus hebben wij ook voor jou kindje uitgekozen. Het fascineert de kleintjes nu al om daar mee te spelen.

Bestellen

Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een keuze te maken en wehkamp zorgt dat jouw favoriete speeltje voor jouw baby zo snel mogelijk bij je in huis komt met de service die je van ons gewend bent.