Playmobil Country speelsets

Bij Playmobil Country draait alles om leven op het platteland. Deze categorie speelgoed van het Duitse Playmobil is er voor kinderen vanaf 4 jaar. De speelsets staan garant voor volop speelplezier en laten kids op vrolijke wijze kennismaken met het rustige plattelandsleven. Bekijk het assortiment van Playmobil Country op onze site.

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Playmobil Country

Als je kleuterdochter gek is op paarden en je zoon dolgraag met tractoren speelt, dan is de collectie Playmobil Country zeker iets voor jouw kids. Spelenderwijze maken kids kennis met het leven op de boerderij of manege. Dit veelzijdige speelgoed zorgt voor volop speelplezier, ideaal als het buiten regent of stormt. Prikkel de fantasie van kids en laat hen zelf een boerderij bouwen waar alle dieren een plek krijgen. Geef dit speelgoed cadeau aan je eigen kids of doe er iemand anders een plezier mee.

Playmobil Country bij wehkamp

Met speelgoed van Playmobil Country kies je voor vrolijke speelsets waarbij alles draait om landelijk leven. Er is volop keuzemogelijkheid voor zowel jongens als meisjes. Laat je zoon of dochter betoveren door deze verrassende Playmobil sets en speel zelf natuurlijk ook mee. Met een breed assortiment in verschillende prijsklassen is er voor ieder budget een speelset verkrijgbaar.

Andere Playmobil speelsets

Playmobil biedt altijd voor iedereen wat wils. Daarom geniet je bij wehkamp van diverse categorieën Playmobil. Wat is er nu leuker dan in zomerse sferen terechtkomen? Dit kan uitstekend met de collectie Playmobil Summer Fun. Maak onder meer kennis met zon, zee en strand.

Koop Playmobil Country eenvoudig via onze handige zoekfilter. Doe dit vóór 23:59 uur en je hebt een aankoop morgen al thuis. Wij verzenden altijd gratis vanaf 20.-.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.