Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Speel met vuur - Tess Gerritsen
 • Uitverkocht

  Tess GerritsenSpeel met vuur

  12.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Speel met vuur - Tess Gerritsen

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige dochtertje te hebben.
  Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen probeert Julia contact te krijgen met de antiquair in Rome. Haar zoektocht leidt naar Venetië, waar ze verstrikt raakt in het web van een oppermachtige familie die haar in alles lijkt tegen te werken. En naar het Venetië van de late jaren dertig, naar een jonge Joodse violist die probeert rond te komen van zijn muziek in het fascistische Italië.

  'Als je GERRITSEN leest, bereid je dan voor op een lange nacht!' STEPHEN KING

  'Als je eenmaal bent begonnen is het onmogelijk om dit boek nog weg te leggen. Zó fascinerend is het. Zó goed.' DAVID BALDACCI

  'GERRITSEN speelt met verhaalwendingen, levert spanning die natrilt, en presenteert sterke hoofdpersonen.' DE VOLKSKRANT ****


  TESS GERRITSEN is arts en internationaal bestsellerauteur. Haar thrillers worden in meer dan 40 landen vertaald en hebben een miljoenenpubliek. Ze verwierf grote bekendheid met haar inmiddels succesvol verfilmde Rizzoli & Isles-thrillers als Sterf twee keer, De laatste sterft en De Mefisto Club. Ook haar andere thrillers zijn zeer populair.

  Specificaties

  AuteursTess Gerritsen
  Eerste auteurTess Gerritsen
  GenreThriller
  ISBN9789044351958
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's240
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand