overzicht
Speedo zwembandjes, Oranje/blauw

  Speedozwembandjes

  10.-
  3 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  Speedo zwembandjes

  Zwembandjes van het merk Speedo om te leren zwemmen en te ondersteunen tijdens het zwemmen. De zwembandjes zijn gemakkelijk op te blazen middels een tuitje aan beide zijden en hebben een maximaal draaggewicht van 15 kilo.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(3 reviews)
  Meest recent

  Perfect

  Deze zijn heel goed en zijn ook van goede kwaliteit. Ze zijn niet te groot en laat mijn zoon goed drijven. Beter dan andere merken die of te groot zijn en hem niet goed laat drijven. Enige nadeel is dat je ze alleen in het water om kan doen, anders moet je vaseline smeren om ze in de boven armpjes te krijgen. Dus eerst je kindje en de zwembandjes goed nat krijgen voordat je ze om kan doen. Anders is het een goede koop en het geld waard.

  2 mensen vonden dit nuttig

  erg handig!

  Ik vind dit wel super zwembandjes. Mijn zoontje heeft maat 0-2 gehad en hiermee kon hij inderdaad niet goed drijven. Nu is hij 22 maanden en heb ik hem de bandjes van 2-6 jaar besteld. Hiermee kan hij wel drijven. Ook hij is een echte waterrat, gaat met de bandjes van hoge glijbanen, in de wildwaterbaan enz enz. Natuurlijk allemaal onder begeleiding van onszelf.

  Niet geschikt voor 1 jaar

  Had deze bandjes gekocht voor mijn zoontje van 16 maanden maar ze zijn nog echt veelste groot en hij blijft er niet echt mee drijven. Snap wel dat je er bij moet blijven maar mijn zoontje is een echt waterrat en had al vleugeltjes waar hij mee zwom alleen deze vallen echt tegen.Helaas kon ik ze niet meer retouren omdat hij ze natuurlijk al in het water aan had gehad.

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand