Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home whkmps-own-slaapkamer-winactie  
 • app-download-header-image
  app-download-header-image

  Stel je eigen whkmp’s own slaapkamer samen op een Pinterest moodboard en win!

  • Maak een moodboard op Pinterest

  • Vul je Pinterest moodboard met whkmp’s own artikelen van onze actiepagina t.w.v 2000.- volle prijs

  • Kopieer de link van jouw moodboard onder ons Facebook bericht.

  •Deze winactie loopt van 9 januari t/m 22 januari 2018.

  Waar kan ik uit kiezen?
  Hoe maak ik een moodboard op Pinterest?
  Stap 1:

  Ga naar pinterest.com/ en maak een account aan, of login op je bestaande account

  Stap 2:

  Klik op jouw account (naam) en vervolgens op het tabje ‘borden’. Klik op het + teken om een bord te maken. Noem het bord #wakkerwordenmetwehkamp en zorg ervoor dat het bord niet op verborgen staat. Klik vervolgens op ‘maken’

  Stap 3:

  Zodra je een bord hebt, kan het beginnen. Ga terug naar jouw account (naam). Klik op 'pins' en vervolgens op het + teken (pin maken). Hier kan je kiezen om een opgeslagen afbeelding of een link van het product toe te voegen. Kies nog een leuke tekst en hashtags om jouw pin af te maken zoals: #wehkamp #whkmpsown #slaapkamer #wakkerwordenmetwehkamp. Klik op volgende om de pin op jouw bord te zetten.

  Stap 4:

  Stel een totaal moodboard samen met enkel whkmp’s own artikelen en stel op deze manier jouw eigen slaapkamer samen.

  Stap 5:

  Deel de link door te klikken op ‘meer’ (3 puntjes) en ‘bord verzenden’. Klik vervolgens op het laatste icoon om de link te kopiëren. Kopieer de link en zet dit in een reactie op ons Facebook bericht.

  Stap 6:

  Wachten en duimen dat jouw slaapkamer moodboard uitgekozen wordt en jij de winnaar bent van een nieuwe whkmp’s own slaapkamer t.w.v. 2000,- euro.