Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Damesmode sport bh wijzer  
 • sportbh wijzer

  Enig idee wat er met je borsten gebeurt als je sport? Omdat je borsten geen spieren bevatten, bewegen ze mee tijdens het sporten. Dit kan tot pijn, ongemakken en overbelasting van je rug en nek leiden. Onmisbaar tijdens het sporten: een goede sportbh! Eentje die genoeg ondersteuning biedt en waarin je comfortabel kunt bewegen. Vind jouw ideale sportbh met onze wijzer.

  bekijk alle sportbh's
  alttekst

  lichte ondersteuning

  yoga, pilates, roeien, wandelen

  lichte ondersteuning
  alttekst

  medium ondersteuning

  fietsen, vechtsporten, spinning, schaatsen, wintersport

  medium ondersteuning
  alttekst

  zware ondersteuning

  cardio fitness, aerobics,krachttraining, danssporten, voetbal, korfbal, hockey, tennis

  zware ondersteuning
  alttekst

  extreme ondersteuning

  hardlopen, bootcamp, triathlon, atletiek, paardrijden

  extreme ondersteuning

  aankooptips voor sportbh's:

  tip 1

  Maak de sportbh tijdens het passen vast op het laatste haakje. Naar mate je de bh vaker draagt, kan hij iets uitrekken. Zo kun je hem later weer wat strakker zetten.

  tip 2

  Spring en loop even rond tijdens het passen om te voelen of je borsten wel voldoende ondersteund worden.

  tip 3

  Steek je armen in de lucht en kijk of de bh op zijn plek blijft zitten. Schuift de bh omhoog? Dan heb je een bh met kleinere omvang nodig.

  tip 4

  Hang voorover en schud je borsten goed in de bh. Komen ze er aan de bovenkant van de bh een beetje uit, dan heb je een bh met grotere cupmaat nodig.