Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Elektronica Sonos Sonos One  
 • Sonos One

  Sonos One, de smart speaker
  voor muziekliefhebbers


  De nieuwe Sonos One, klaar voor de toekomst met stembediening.


  shop jouw Sonos One

  Sonos, in de toekomst met je stem te bedienen

  Met Sonos One kun je straks muziek starten en bedienen met je stem. Gebruik je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Let op: stembediening voor Sonos wordt nog niet ondersteund in Nederland. Deze functies komen beschikbaar zodra Sonos samen met een stembedieningsservice stembediening in jouw regio lanceert.

  #

  bewezen design

  Het design van Sonos One heeft veel weg van de PLAY:1 speaker. Voortbouwend op het kleine, maar krachtige ontwerp van PLAY:1 wordt Sonos One ondersteund door twee klasse D-versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker.

  the home sound system

  Sonos One past perfect in jouw Sonos home sound system! De speaker synchroniseert draadloos met je hele Sonos home sound system. Speel verschillende nummers af in verschillende kamers. Of groepeer je speakers en luister naar hetzelfde nummer in je hele huis.


  shop jouw home sound system
  #

  wat een geluid

  Geniet van het verrassend intens en kamervullend geluid van een smart speaker, in de toekomst te bedienen met je stem.

  meer met twee

  Koppel twee Sonos One speakers in dezelfde kamer voor stereogeluid en voeg SUB toe voor een diepe bas. Of koppel hem met de PLAYBAR of PLAYBASE van je tv voor sensationeel home-cinema surround-sound.


  shop alles van Sonos

  steeds beter

  Omdat Sonos continu updates uitbrengt met nieuwe functies en services, krijg je na verloop van tijd steeds meer mogelijkheden om naar muziek te luisteren en apparatuur met je stem te bedienen.


  verbeterde functies

  Sonos

  past overal

  Bevestig Sonos One aan de muur, het plafond of op een speakerstandaard. De compacte speaker past perfect op een boekenplank of in de badkamer, want de speaker is vochtbestendig!

  bekijk de Sonos shop
  Sonos one home cinema

  eigen home cinema

  Neem twee One's en voeg daar een PLAYBAR of PLAYBASE aan toe voor perfect surround-sound bij al je films, games en tv-programma's. En je kunt er ook muziek mee streamen.


  shop jouw home cinema
  xxxxx

  Trueplay

  Trueplay zorgt ervoor dat Sonos One altijd het beste geluid laat horen, waar je hem ook neerzet. Je stemt de speaker eenvoudig af op jouw woonkamer met de Sonos app.


  Meer informatie