Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Home Solis  
 • Solis of Switzerland


  Solis is een Zwitsers bedrijf dat sinds de oprichting, meer dan 100 jaar geleden, haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw is gebleven. Het doel? Het leven van de consument stijlvol verrijken met hoogwaardige appartuur voor dagelijks gebruik.

  Naast stijlvol, zijn de producten van Solis ook efficiënt vormgegeven, waardoor ook het gebruik eenvoudig is. Dat is slechts één van de redenen waarom de producten ver over de Zwitserse grenzen enorm populair zijn. Ervaar het zelf!

  Bekijk hier alle producten van Solis
  Beeld 1 Solis

  Beeld 2 Solis

  Espresso

  Met de espressomachine van Solis kun je ook thuis genieten van de lekkerste horeca kwaliteit koffierecepten. De halfautomatische machines van Solis voldoen aan de Gold Standard. Met deze vier basiselementen zet je de perfecte espresso:

  - Vers gebrande bonen, hoe korter ze op de branddatum zijn hoe beter de smaak
  - De juiste extractiedruk, de verkeerde extractiedruk zorgt voor slappe of bittere koffie
  - De ideale watertemperatuur, de perfecte koffie wordt gezet met water tussen de 89 en 93 graden Celsius
  - Lagedruk voorpeculatie, Het aroma is bepalend voor de smaak en aroma.

  Bekijk hier de espresso automaten van Solis

  Beeld 3 Solis


  Blenders & Juicers

  Zin in een smoothie? Door gebruik te maken van een van de Solis blenders maak je in een handomdraai een heerlijke smoothie. Meer zin in sinaasappelsap? Gebruik dan een Solis Juicer en pers alle soorten citrusvruchten.

  Bekijk hier de blenders & juicers van Solis
  Beeld 4 Solis


  Vacuümsystemen

  Droog, vochtig, harde of zachte levensmiddelen: met behulp van de vacuümsystemen van Solis kun je alles vacumeren en/of marineren met één druk op de knop. Etensrestjes kunnen worden bewaard en beschadiging van het ingesealde voedsel wordt voorkomen.

  Bekijk hier de vacuümsystemen van Solis
  Beeld 5 Solis


  Tafelgrills

  Gezellig met het hele gezin of romantisch met z'n tweetjes genieten aan tafel van het gemak van de tafelgrills van Solis. De tafelgrills zijn multi-functioneel en zeer eenvouding in gebruik. Heerlijk vlees en verse groentes zelf aan tafel bereiden.

  Bekijk hier de tafelgrills van Solis