Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Elektronica Smart Home Slimmer wonen in jouw smart home  
 • Creëer jouw eigen smart home

  Wat is nu eigenlijk een ‘smart home’? Dit is een woning waarin verschillende apparaten verbonden zijn aan het internet en te bedienen zijn via een app. Deze slimme techniek wordt ook wel domotica genoemd. De mogelijkheden voor je huis worden steeds groter en de voordelen hiervan zijn ongekend. Denk bijvoorbeeld aan de energierekening die omlaag gaat dankzij het op afstand regelen van de verwarming door een slimme thermostaat. Daarnaast zet je gemakkelijk je lampen aan via een afstandsbediening of via een app. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer helemaal achter de bank te kruipen voor dat ene lichtknopje.

  Wat zijn de voordelen van een smart home?

  ✔ Inzicht in je verbruik
  ✔ Besparen op de maandelijkse lasten
  ✔ Je huis veilig achterlaten
  ✔ Een comfortabel en modern leven

  slimme thermostaten

  Wij bieden verschillende slimme thermostaten, zoals de Nest Learning thermostaat en Nest thermostat E, waarmee jij je temperatuur in huis kunt regelen. Ga zuinig om met je gas en stroom door op afstand de slimme thermostaat te bedienen en je verbruik te meten. Bij de slimme thermostaten zit ook een gebruiksvriendelijke app waardoor je de resultaten van jouw verbruik op een handige manier kan bekijken.

  slimme verlichting

  Het hebben van slimme verlichting, zoals Philips Hue, Eglo Connect, TP-Link en innr maakt het leven nog gemakkelijker. Bedien via een afstandsbediening en/of via een bijbehorende app je verlichting in huis (of tuin).

  slimme stekkers en schakelaars

  Met onze slimme stekkers en schakelaars vergeet je nooit meer je elektrische apparaten uit te zetten. Op afstand zet je nu de elektrische apparaten alsnog uit of juist aan! Ontdek het smartplug systeem systeem van TP-Link, dit systeem is ook geschikt voor Android, iOs en Amazon Echo. Maak dus gebruik van je stem om de lamp weer uit te zetten, stel handige schema’s in op basis van de zonsopgang- of ondergang en tot slot stel een tijdslimiet in voor bepaalde apparaten zoals de krultang of je strijkijzer.

  slimme beveiliging

  Wil jij met een gerust hart de deur kunnen verlaten? Bekijk dan ons assortiment slimme beveiliging zoals slimme camera’s, video deurbellen, slimme sensoren en slimme rookmelders. Met deze slimme producten ben je altijd op de hoogte wat er in en om huis gebeurt. Slimme bewakingscamera's zijn via een app te bekijken en geven meldingen bij detectie van bewegingen. Ben je dus op werk of misschien zelfs op vakantie? Dan kun je nog altijd nog een oogje in het zeil houden.

  slim huishouden

  Houd jij van een beetje luxe? Het huishouden kan namelijk nog veel gemakkelijker dankzij domotica. Een robotstofzuiger door de kamer en toch nog even snel de wasmachine aanzetten vlak voor je weer thuiskomt van werk. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen! Bij de QuickDrive wasmachine van Samsung ontvang je ook nog eens een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen, heel efficiënt dus!

  slimme keuken

  Zelfs in de keuken vind je smart home producten zoals de slimme Family Hub koelkast van Samsung. Spiek gauw nog even in je koelkast, door de ingebouwde camera, tijdens het (online) boodschappen doen... Ontdek het gemak van online boodschappen doen zelfs als je niet thuis bent om de voorraad te controleren.

  slimme tuin

  Voorzie jouw tuin van slimme technologie zoals een smart bewateringssysteem of een robotgrasmaaier. Geef de optimale verzorging die jouw tuin nodig heeft zonder dat je hiervoor veel hoeft te doen. Dus heb jij zelf geen groene vingers of geen zin om elke week het gras te maaien? Bekijk dan ons assortiment slimme technologie voor de tuin.

  slimme gezondheid

  Gezond leven wordt nog leuker door de voortgang ervan bij te houden. Een slimme weegschaal die je gewicht en vetpercentage meet, een activiteitentracker voor je beweging of een smart elektrische tandenborstel voor het gezondste gebit.

  multiroom wifi

  Voor alle Internet of Things, verzameling van alle internet verbonden apparaten, heb je wel een snelle draadloze internetverbinding nodig om alles moeiteloos te laten werken. Met een multiroom wifi systeem voorzie je thuis elke verdieping van een uitstekende draadloze internetverbinding. Geen signaalverlies meer doordat de satellieten onderling met elkaar kunnen ‘communiceren’. Daarnaast is dit systeem weer te bedienen met een app om te bepalen welke apparaten op dat moment sterke internetverbinding nodig hebben en welke niet. Dit is de perfecte aanvulling voor jouw smart home!