Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 • Welkom in een huis dat rekening met je houdt


  Je huis is heel bijzonder. Je bent er veilig, warm en op je gemak. Maar wat als je huis je écht leert kennen? Dat het weet wat je prettig vindt? Stel je eens voor dat je huis je kan helpen, dat het dingen voor je kan doen. Zoals de verwarming lager zetten. Of je waarschuwen als er iets aan de hand is. Dat is het huis dat wij voor ogen hebben. Het huis dat rekening met je houdt.

   Bekijk hier alle Nest producten
   Welkom

   Nest Learning Thermostat

   Nest Learning Thermostat

   De Nest Learning Thermostat is een lerende thermostaat die de temperatuur van het huis aanpast aan jouw leven. De thermostaat programmeert zichzelf en zet de verwarming lager als er niemand thuis is. De thermostaat is overal te bedienen via je smartphone, tablet of laptop.

   Met de Nest Learning Thermostaat hoef je nooit meer zelf te programmeren. De thermostaat onthoudt de temperaturen die je prettig vindt en bouwt zelf een schema op. Te warm of te koud in huis? Zet de thermostaat gewoon hoger of lager. Naast de bediening op afstand kun je zien hoeveel energie je hebt verbruikt en waarom. De Nest Learning Thermostat bepaald met behulp van sensoren en je mobiel wanneer je de deur uit bent en de verwarming lager kan.

   Bekijk hier de Nest Learning Thermostat

   Nest Protect

   Deze rook- en koolmonoxidemelder is uniek in zijn soort. De Nest Protect speurt naar uitslaande brand, smeulend vuur en koolmonoxide. Hij waarschuwt je wanneer er een probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen als je niet thuis bent.

   De Nest Protect kan je een bericht sturen wanneer er een probleem is of wanneer de batterijen bijna leeg zijn. De melder ziet de koolmonoxide die jij zelf niet kunt zien. Koolmonoxide is een onzichtbaar en giftig gas. De Nest Protect vertelt je waar het op de loer ligt. De split-spectrumsensor detecteert zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur. Dankzij de duurzame sensoren van de Nest Protect waakt het tot wel tien jaar over je veiligheid.

   Bekijk hier de Nest Protect
   Nest Protect

   Nest Cam

   Ontdek de Nest Cam

   Met behulp van de Nest Cam zie je precies wat er thuis gebeurd op je mobiel. Zo houd je contact met wat je dierbaar is, waar je ook bent. En ontvang je meldingen wanneer er iets gebeurt. De Nest Cam detecteert personen in je huis en stuurt persoonsmeldingen via Nest Aware wanneer een persoon de kamer binnenkomt.

   De Nest Cam is er voor indoor en outdoor gebruik. De Nest Cam Indoor past dag en nacht op je huis en weet wanneer er iets gebeurt. De Nest Cam Outdoor is weerbestendig en dag en nacht zichtbaar op je mobiel. Daarnaast hebben beide cams de mogelijkheid van Nest Aware, beelden worden zo continue opgenomen en opgeslagen in de cloud.

   Bekijk hier de Nest Cam

   Samen nog sterker

   Wanneer je meer Nest-producten in huis haalt, kunnen ze automatisch samenwerken. Elk Nest-product leert hoe het je huis beter maakt.

   Wanneer de Nest Thermostat merkt dat je weg bent, kan hij automatisch de meldingen van je Nest Cam inschakelen. Dus wanneer je op vakantie gaat, verlaagt de thermostaat en schakelt de Nest Cam zichzelf in.

   Wanneer de Nest Protect koolmonoxide detecteert, schakelt de Nest Thermostat de verwarming uit om te voorkomen dat het gevaar zich verspreidt.

   Wanneer De Nest Protect rook detecteert, kan hij de Nest Cam inschakelen om alles op video vast te leggen. Zo kun je later uitzoeken waar de rook vandaan kwam en wat er precies is gebeurd.

   Samen sterker